Bedrijfsvideo: Eyequote conceptfotografie voor Jess Design

Dit bedrijfsfilmpje is gemaakt om het complete proces van brainstorm naar concept en de uiteindelijke shoot in beeld te brengen. Een mooi overzicht van een creatief proces waarin teamwork, plezier en hard werken centraal staat.

Bedrijfsvideo: Twee sterren chef Onno Kokmeijer gaat samenwerken met Bonemasters Europe

Deze bedrijfsvideo is gemaakt in opdracht van Bonemasters Europe. De film is gebruikt ter introductie en presentatie van de nieuwe samenwerking tussen twee sterren chef Onno Kokmeijer en Bonemasters Europe Een fantastisch project waar Eyequote de video en fotografie met trots voor mocht bewerkstelligen. Echt te gek!

THANKS FOR AN AWESOME 2019!

Aan iedereen!
Met een superbedankje voor @Bo Libochant die deze compilatie met veel ‘bloed, zweet en tranen’ in elkaar gebouwd heeft!

Met MarcMarcs voor- en achter de schermen!

Een leuke compilatie voor- en achter de schermen met Milly Bongers bij @marcmarcs als eindresultaat een gave #fotoshoot bij Metaal Kathedraal in Utrecht. Wat een waanzinnige locatie. Mijn stagiaires hebben de krachten gebundeld in dit filmpje. Na het filmen van @lisa.verhoeven heeft @xmariekevw het hele ‘zaakje’ mooi weten te editten. Leuk gedaan meiden!

Met @madam_s_by_sandra_faassen @sjakvanhoof en @michellesanderss @partnermanvrouwmode en @millybongers

Bedrijfsvideo: Filmpje voor Klimatologisch werken

Deze bedrijfsvideo is gemaakt door Eyequote fotografie in opdracht van Klimatologisch werken. Het doel was om een vriendelijk en duidelijk verhaal te vertellen over het gebruik en de toepassing van de Multisysteemkap, door henzelf ontworpen. In combinatie met dronefografie is dit het resultaat geworden.

 

Als de kat van huis is…

Wat mijn stagiaires doen als ik even weg ben..haha…superleuk bedank filmpje van mijn lieve stagiaires. Wat ga ik hen weer missen!

Drone fotografie bij Eyequote

Dit filmpje geeft mooi weer wat het bereik is van de drone wanneer je grote gebieden in beeld wil brengen. Echt een aanvulling op de overige bedrijfsfotografie.

Van concept naar resultaat

Stagiaire Marieke volgt een opdracht vanaf concept naar de uiteindelijke toepassing van de fotografie. Wat zo leuk is, is dat zij ook laat zien hoe leuk het achter de schermen is. LOL!

Werken met een Drone

Stageopdracht van Amber. Zoals je in het filmpje ziet kun je zowel vliegen met de afstandsbediening van je drone alswel tegelijkertijd bellen. Dikke pret weer!

Shooten voor persfoto’s Rattlesnake shake

Samen met Rattlesnake Shake de studio ingedoken om te shooten voor persfoto’s. Dit om de nieuwe frontman Robbie van Stiphout aan te kondigen, dit was dikke pret. Met hun fantastische manager/visagiste Darija van Perlo en onze troubleshooter/entertainer Jeroen Bloks hebben we het weer tot een te gek resultaat weten te brengen.

Met speciale dank aan mijn stagiaire Marieke van Winden voor het filmen van deze hilarische avond!

Hier een impressie van deze hilarische avond!