Conceptfotografie Jess Design B.V.

Toen ik bij Jess Design aan de tafel zat was de grote vraag: kun je onze producten opnieuw fotograferen. We zoeken echt iets nieuws, iets anders. We willen onze meubels graag beter positioneren op de huidige markt maar de fotografie en onze website passen niet meer bij wat we nu doen. Heb je misschien goeie ideeën? Die ideeën schudt ik niet zomaar uit mijn mouw. Zo’n vraag is best gecompliceerd. Een beeldconcept bedenken wat gebruikt kan worden voor een nieuwe brochure, voor een nieuwe beursstand en voor de website maar die tevens ook ingezet kunnen worden voor social media. Na een gedegen intake gesprek heb ik een team voorgesteld aan Jess waarmee ik denk deze vraag te kunnen gaan beantwoorden. Samen met Sandra van Kamer S en Michael van Studio Michael Bueters hebben we een concept bedacht. Het idee erachter is om de stoere ruwe leersoorten en het sobere materiaal gebruik waardoor Jess zich kenmerkt, te combineren met de even zo stoere, rustige en statige architectuur van De Bossche School. Een architectuur stroming kenmerkend voor Brabant, uitstekend passend bij dit ‘Oer-Brabantse’ Osse bedrijf. Het bleek een gouden combinatie. Dit mooie filmpje is gemaakt door mijn stagiaire Diede Boeren en ik ben erg blij met het prachtige resultaat. Enorm bedankt hiervoor lieve Diede!