Door de ogen van een stagiaire

Toen ik voor het eerst het stagefilmpje van Diede zag 1 jaar geleden, was mijn eerste gedachte: daar wil ik ook stagelopen. Toevallig wist Diede dat Elize nog op zoek was naar een stagiaire. Na een goed gesprek was ik aangenomen bij Eyequote. Ik vond het eng, maar ook superleuk. Je bent elke dag bij elkaar en Elize heeft een kantoor aan huis dus je krijgt ook veel van het gezinsleven mee. Na een paar weken merkte ik dat ik er goed op mijn plek zat, ik snapte de manier van werken en vond dat ook een fijne manier. Ik leerde ontzettend veel van beeldbewerking. Elize legde alles duidelijk uit aan de hand van voorbeelden, die ik daarna opschreef in een notitieboekje die ze me de 1edag gaf. Ook ben ik zelf nog best onzeker en daar wist Elize goed mee om te gaan. Ik werd daarin goed begeleid, maar ik werd ook uitgedaagd. Het is fijn als je stagebegeleidster je snapt, want Elize is ook een gevoelsmens en dat schept toch vertrouwen. Ze past zich goed aan in situaties en houd rekening met de ander. Dit merkte ik ook als ze fotografeerde. Van alle shoots die ik heb meegemaakt kreeg ik altijd het gevoel dat de modellen zich op hun gemak voelde bij Elize. Vaak ben ik snel uitgekeken op iets, maar ik vond dit half jaar heel divers en leerzaam, dus ik kan nog een hoop van Elize leren. Ik denk terug aan een gezellige en leerzame tijd, waar ik ook echt dankbaar voor ben. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik over de vloer kom!

-Lisa Verhoeven