Fotografie in Museum Jan Cunen

Wat eigenlijk begon als vrij werk fotografie mondde uit in een vet imagebeeld voor Museum Jan Cunen in Oss voor het thema Powervrouwen. Mijn grote liefde voor de fotografie van Annie Leibowitz steek ik niet onder stoelen of banken. En kijk je naar dit beeld dan zou ik het als een eer beschouwen als je iets van haar stijl in deze foto terug vindt. Toen ik haar foto’s zag, popte het idee in me dit te doen in Museum Jan Cunen in Oss, een van de allermooiste locaties die Oss rijk is. En vaak komt het dan, vanwege tijdgebrek, op de plank te liggen…onder een dikke laag stof! Maar mijn vriendin en model Cindy weet wat ze wil en gaf me dat laatste duwtje in de goede richting. Met een ruim aanbod aan mogelijke heren modellen wist ze me snel te overtuigen deze foto te gaan maken. Sandra Faassen maakte het geheel af in precies de juiste combinatie van visagie en coiffure. Precies zoals ik het in mijn hoofd had. Gezien de korte tijd waarin we de foto’s moesten maken is dit toch aardig gelukt. Happy me!!!