Over mij

Niks is mij te gek.Elize Bloks-Uijen

Bij de eerste woorden gaan de radartjes al draaien

Wanneer ik in gesprek ga over een mogelijke shoot, poppen er in no time tig ideeën op in mijn hoofd. Mijn creativiteit laat me gelukkig nooit in de steek, een heerlijk gevoel. Daarna is het zaak om al deze ingevingen  te trechteren naar een werkbare situatie. Zo ontstaat uiteindelijk een concreet beeld. Zodra ik aan de slag ga weet ik precies wat ik doe en wat ik wil maken. Dat beeld til ik samen met de klant naar een hoger level zodat we  beiden meer dan trots zijn op het resultaat.

Als ik eenmaal begin vergeet ik alles om me heen. Op weg naar het perfecte plaatje.”Elize Bloks-Uijen

Ik ben een teamplayer pur sang. Ik kan een mooi plaatje schieten en ik weet precies wat ik wil maken. In samenwerking met de juiste mensen worden mijn beelden nog sterker. Visagistes, stylisten, conceptontwikkelaars, vormgevers, stagiaires en niet te vergeten een flinke zwik aan modellen. Met al deze mensen samen maak ik ’the ultimate picture’. Te veel namen om op te noemen maar ik laat ze allemaal voorbij komen in mijn blog! En ook hierboven in de thumbnails zul je met regelmaat  ‘mijn teamplayers’ voorbij zien komen.

ER WORDT GEZEGD…

Monique van Heldengraphx66.nl

Elize heeft voor 2 van mijn cliënten foto’s gemaakt voor de website, met uitstekende resultaten. Daarnaast heeft ze, bij wijze van uitzondering, mijn gezin gefotografeerd. Echt geweldig, een foto die helemaal niet de bedoeling was maar die nu groot in huis hangt omdat ie zo bijzonder is. Elize is een leuk mens om mee te werken, te sparren en koffie te drinken. Wat mij betreft volgen er nog vele projecten!.

Marij van Peervanpeercommunicatieve projecten.nl

Voor een vrij complexe opdracht hebben wij Eyequote benaderd. Vanaf het eerste moment zijn wij bijzonder gecharmeerd van de manier waarop Elize dit heeft aangepakt. Vooral de mate waarin zij zich inleeft in de opdracht, meedenkt, organiseert en plant zijn klasse! En de resultaten zijn prachtig. Precies zoals we het gehoopt hadden. Nog mooier zelfs..

HANS VAN DER LEEDEPOSTBODE.COM

Ik vind het werken met Elize erg professioneel en ontspannen, of het nu om zakelijke foto’s of privé foto’s gaat. Haar aanpak is origineel en haar stijl en manier van fotograferen is verrassend en herkenbaar. Ze weet op de juiste manier met photoshop om te gaan waardoor leuke effecten ontstaan.

ERIC HUYSDENSHUYSWERK.COM

Elize is al jaren mijn ‘partner in crime’ als het gaat om de vertaalslag naar beeld. Ze bijt zich altijd vol energie en enthousiasme vast in onze gezamelijke projecten. Brainstormen met Elize over een concept en het daarna samen uitwerken blijft een feest. Topfotograaf!

GEERTJE RIKKERINKFIRSTLAYER.NL

Door Elize’s kennis van licht en belichting komen haar composities bijna tot leven. Of het nou om portret- of productfotografie ging, Elize heeft mij nog nooit teleurgesteld. Sterker nog, mijn verwachtingen worden steevast overtroffen.

Eefje Besselinkcommunicatieteam.nl

We werkten voor verschillende opdrachtgevers in de zorg samen met Eyequote. Daarin ervaarden we steeds weer dat Elize goed met ons meedenkt en zich ook uitstekend kan verplaatsen in de wensen van de klant; vooraf én tijdens de shoot. Niet iedereen gaat even graag op de foto, maar Elize weet mensen echt op hun gemak te stellen. En dat zie je terug in het resultaat.

Joost Krowinkelkeesvangent.nl

Bedankt Elize, je hebt van onze webite www.keesvangent.nl een hele bijzondere gemaakt door je prachtige foto’s. Jij begreep precies wat de opdracht was! Passie, beleving en specialisme……

Sandra Faassenmadam-s.nl

Samen mogen we vaak aan mooie dingen werken, maar nu zie ik in je ‘prentenboek’ ook zoveel meer dan de dingen die wij samen maken! Echt petje af… Wauw, met een grote W!
Ik ben super trots op jou! En fijn om met jou mooie bijzondere dingen te maken, altijd energie! Je bent een mooi mens.

Frenk Sprangerssprangerscommunicatie.nl

Meestal heb ik heb een duidelijk voor ogen wat de beelden moeten vertellen. Elize is secuur en grondig en besteedt juist veel aandacht aan de briefing. Dit zie je terug in het resultaat. Dat is prettig werken.

PAGEVIEWpageview.nl

Samenwerken met Elize is altijd een “Ha, leuk!” moment. Soms een beetje chaotisch, maar van één ding kun je zeker zijn: het eindresultaat is altijd meer dan goed. Mijn klanten verwijs ik graag en met een gerust hart door voor een bijzonder portret of mooie (en voor webshop uniforme) productfoto’s.

LAURA BULNESSTAGIAIRE

Eyequote is een heel leuk en gezellig leerbedrijf. Door de diversiteit aan klanten krijg je veel verschillende fotografie mee. Je werkt gezellig samen met zijn tweeën en wordt betrokken in de opdrachten. Elke dag leer je weer iets anders.

VZLzandvoort-legal.nl

Als onze huisfotograaf zijn wij altijd heel tevreden over het werk van Elize. Een fijne samenwerking, goede ideeën, prachtige resultaten en een mooi mens. Dat is Elize / Eyequote.