Bedrijfsvideo: Eyequote conceptfotografie voor Jess Design

Dit bedrijfsfilmpje is gemaakt om het complete proces van brainstorm naar concept en de uiteindelijke shoot in beeld te brengen. Een mooi overzicht van een creatief proces waarin teamwork, plezier en hard werken centraal staat.

Bedrijfsvideo: Twee sterren chef Onno Kokmeijer gaat samenwerken met Bonemasters Europe

Deze bedrijfsvideo is gemaakt in opdracht van Bonemasters Europe. De film is gebruikt ter introductie en presentatie van de nieuwe samenwerking tussen twee sterren chef Onno Kokmeijer en Bonemasters Europe Een fantastisch project waar Eyequote de video en fotografie met trots voor mocht bewerkstelligen. Echt te gek!

THANKS FOR AN AWESOME 2019!

Aan iedereen!
Met een superbedankje voor @Bo Libochant die deze compilatie met veel ‘bloed, zweet en tranen’ in elkaar gebouwd heeft!

Met MarcMarcs voor- en achter de schermen!

Een leuke compilatie voor- en achter de schermen met Milly Bongers bij @marcmarcs als eindresultaat een gave #fotoshoot bij Metaal Kathedraal in Utrecht. Wat een waanzinnige locatie. Mijn stagiaires hebben de krachten gebundeld in dit filmpje. Na het filmen van @lisa.verhoeven heeft @xmariekevw het hele ‘zaakje’ mooi weten te editten. Leuk gedaan meiden!

Met @madam_s_by_sandra_faassen @sjakvanhoof en @michellesanderss @partnermanvrouwmode en @millybongers

Bedrijfsvideo: Filmpje voor Klimatologisch werken

Deze bedrijfsvideo is gemaakt door Eyequote fotografie in opdracht van Klimatologisch werken. Het doel was om een vriendelijk en duidelijk verhaal te vertellen over het gebruik en de toepassing van de Multisysteemkap, door henzelf ontworpen. In combinatie met dronefografie is dit het resultaat geworden.